Kom igång med GreenCast Turf App

Greencast TurfApp

Använd Syngentas nya turf management-produkt – som nu finns tillgänglig för telefonen!

GreenCast Turf App underlättar hanteringen av bekämpningsmedel och ökar precisionen i beräkningarna av tankblandning. När besprutningsuppgifter har noterats så bidrar appen med både effektivitet och noggrannhet genom programvarans välutvecklade beräkningar.

Appen fungerar på både mobilen och surfplattan, tillgänglig för både iPhone och Android. För att hjälpa dig att komma igång har Glenn Kirby spelat in en kort video där han visar de viktigaste funktionerna.

Kom igång på under 10 minuter
När du fyllt i uppgifterna om din klubb och din bana, vilket tar max 10 minuter, så kan du använda appen för att beräkna vätskemängder i tanken, rätt inställningar för sprutmunstycken och mycket mer. Med Turf App kommer du att spara massor av tid!

All information loggförs på ett och samma ställe
En annan stor fördel med appen är att all besprutningsuppgifter finns sparade på ett och samma ställe, vilket ger dig en fullständig översikt och som är enkel att få tillgång till.  

Du kan även lägga in rekommenderade besprutningsjobb för fungicider, gödningsmedel och andra produkter i appen och sedan e-postas besprutningsuppgifterna direkt till dig själv eller era greenkeepers. 

Kom igång redan idag - se den nya Instruktionsvideon om GreenCast Turf App och ladda ned appen från App store eller Google Play Store.  

Ladda ner appen i dag