Vinnare av Turf Combo-tävlingen! | Syngenta Turf & Landscape

Du är här

Vinnare av Turf Combo-tävlingen!

GreenCast
13.06.2017

Maj månad är förbi och vi har korat en lycklig vinnare av Turf Combo-tävlingen. Om du missade tävlingen kan vi berätta att utlottningen gjordes bland dem som registrerade sig på Greencast.se och vinnaren fick ett presentkort på en iPad. Vinnare blev Gustav Larsson, banchef på S:t Arild GK. Han säger följande om Turf App och Greencast.se:

”Efter ett möte med Fredrik och Peter på Indigrow, där de förklarade tanken bakom Greencast turf app och Greencast hemsida, kände jag att det var värt att titta på det. Det har jag inte ångrat. Med hjälp av appen så fyller jag i vad jag ska blanda till och hur stor yta. Sedan får jag en enkel uppställning i appen på exakt preparat och vätskemängden jag ska blanda. Den blandningen sparar jag sedan i appen/mailar till mig själv. Smidigt och enkelt att sköta det i telefonen. Hemsidan med "sjukdomsvarning" är ett skönt hjälpmedel som jag följer för att ha koll på vad som eventuellt är på gång.”

Vi gratulerar Gustav till vinsten och hoppas att han kommer att ha stor nytta av Greencast.se och Turf App även framöver. 

Vill du veta mer om våra verktyg för greenkeepers? Läs mer eller ladda ner Turf App för iPhone och Android.