Greencast Sweden - ELMIA 2015 - Tack för denna gång!

Konferens

Årets ELMIA Park var en stor framgång för oss och vår samarbetspartner, Indigrow. Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla som stannade till vid vår monter på mässan.

Bland höjdpunkterna i år var lanseringen av vår egen GreenCast Turf App, ett verktyg som gör det lättare att beräkna och spara sprutuppgifter. De som besökte vår monter och fick se appen demonstreras av Lars Tveter var positiva. Jätteroligt att GreenCast Turf App skapade ett sådant engagemang!

Tyvärr var appen inte helt redo att släppas under mässan. Till er som blev besvikna när ni försökte ladda ner den: Vi jobbar på det, och kommer att skicka ut ett nytt nyhetsbrev så snart den är klar.

Andra höjdpunkter under mässan var vår tekniska chef Marcela Munoz och hennes förelesning om Disease Control Inside Out. På festkvellen hadde hon ochså en underhållande föreläsning om sina erfarenheter som bankonsulent/rådgivare under VM i Brasilien förra året. Vår kollega i Indigrow, Håkan Eriksson, höll också en intressant föreläsning om innvintring för fotbollen sista dagen på mässan.

Vi vill tacka Indigrow, ELMIA och inte minst de som besökte oss för en oförglömlig upplevelse. Vi ses snart igen!