Planera säsongens behandlingar

Applicering

Nu finns den populära planeringskalendern i Powerpoint-format. Ladda ner den och gör en skräddarsydd handlingsplan för din bana! Använd den digitala kalendern för att identifiera riskperioder och förebygga utbrott med rätt fungicid och ett integrerat växtskyddsprogram.


– Finessen är att kalendern kan anpassas till varje bana och varje specifik situation, säger Glenn Kirby, Turf Technical Manager på Syngenta. Du kan uppdatera, flytta och anpassa handlingsplanen alltefter förhållandena och i takt med att riskerna förändras under säsongen.

– Powerpoint-versionen är enkel att använda och ger en bra överblick över vad som behöver göras för att skydda gräset. Kalendern har dessutom utökats med fler växtskyddsprodukter såsom Primo Maxx II, Qualibra och Ryder så att du enkelt kan göra en planering som täcker alla behov under den kommande säsongen. Genom att anteckna allt du gör på banan under året i kalendern kan du även använda den som utgångspunkt för nästa års planering. På så sätt kan du med tiden se vad som fungerat bäst och skapa den perfekta handlingsplanen för din bana.

Nu när kalendern finns i digitalt format kan du enkelt dela den med agronomer, rådgivare och framförallt dina kollegor på klubben.